x

Rust genåbner

Rust genåbner

Efter branden i slutningen af juni 2007 og flere problemer med forsikringsselskabet har udsigterne for Rust været slørede. Men nu kan spillestedet igen slå dørene op.

Rust åbner fredag den 29. februar og præsenterer samme aften koncerter med svenske singer-songwriter Daniel Lemma og funky Ibrahim Electric i natklubben.

De følgende uger kan Nørrebro-spilletstedet blandt andet præsentere Beta Satan, Mani Spinx, Turboweekend, The Fashion, I Am Bones og hiphop-produceren DJ Premier. Velkommen tilbage!

I løbet af de seneste måneder er Rust blevet totalrenoveret og har desuden tilføjet endnu en etage øverst, som skal være en blanding mellem en bar og en lounge. Det oplyser Rust på sin hjemmeside:

”Vi har længe ønsket os et sted i klubben, hvor man kan få et pusterum fra live- og dj-musikken. Lidt ligesom dengang, Rust havde en restaurant, hvor der hurtigt udviklede sig en fest i festen. Samtidig skærpes Rusts identitet som musikklub med blik for fremtidens musikmiljø.”

I forbindelse med genåbningen lancerer Rust et pladeselskab, der skal fungere som platform for såvel etablerede som nye artister. Af andre initiativer kan nævnes salg af koncertbilleder, et partoutkort til natklubben og en øget interesse og promovering af upcoming bands.

Samtidig slår Rust dørene op til en ny onsdagsklub, som har fået navnet Heat, og klubben er skabt i et samarbejde mellem booker Morten Varano og hiphop-entreprenøren Sonny B. (også kendt som DJ Typhoon).

Hartkorn arkitekter og Kilo Design har designet det nye Rust.

Se mere på Rusts egen side.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA