x

KarriereKanon-vindere udgiver debut-ep

KarriereKanon-vindere udgiver debut-ep

Den danske duo Sherpa, der fik sit helt store gennembrud i 2017, udgiver nu deres første ep Heartless den 16. marts.

Sherpa
 består af sanger Carsten Sherpa Eliassen og musiker Tore Nissen, der i 2017 vandt DR, Smukfest og Bandakademiets talentkonkurrence KarriereKanonen, hvorefter de udgav deres første single “Fornever”. Det er en single, der har vakt stor interesse hos både P3 og P6 og musik, der veksler mellem mange elementer – duoen kalder det selv “progressiv pop”. 

Skal du være med til at høre de melankolske melodier og tunge, men stålfaste tekster for første gang, er der releasefest og koncert på Natbar i København den 16. marts. Duoen var desuden aktuelle på sidste års Smukfest, hvor de vil være at opleve igen i 2018 som en del af vinderpræmien. GAFFAs anmelder beskriver blandt andet Sherpa således: “Med fed, sjælfuld vokal og velskrevne melodier fik Sherpa sat gang i publikum. De viste, at der både var plads til bragende indiepop, eksperimenterende toner og stille kunstpauser.”

LÆS OGSÅ: KarrieKanon-vinder Sherpa: Vi er nok nogle dramatiske personligheder

“Sherpa er et projekt, som gerne vil gå forrest og tage publikum med derud, hvor de mærker en usikkerhed,” udtaler forsanger Carsten Sherpa Eliasen. “Det afspejler sig for eksempel i sangen 'Different', hvor fortælleren håndterer sin kærestes utroskab. Tænk, vi troede, vi var anderledes end de andre - men nu står vi selv midt i dette rod og den samme forvirring.”

Hør deres første single "Fornever" her, mens vi i spænding venter på mere materiale fra de to talentfulde og roste musikere:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA