x

Danske input til Cinema Bizarre

Danske input til Cinema Bizarre

Tyske Cinema Bizarre er en af de mere interessante aktører på det internationale musikmarked lige nu. De blander pop, rock, new wave og new romantic og leverer kraftfulde, potente og atmosfæriske hits. Visuelt er bandet inspireret af en science fiction-version af den japanske tegneserie-stil, Manga, og det er ikke tilfældigt, eftersom de stiftende medlemmer af bandet mødtes ved en japansk anime-messe.

Medlemmerne er mellem 18 og 22 år gamle og optræder under synonymerne: Strify (vocal), Shin (trommer), Yu (guitar), Luminor (keyboard) og Kiro (bas). Ud fra pressefotos at dømme har bandet stilistisk slægtskab med de andre tyske yndlinge fra Tokio Hotel.

Debutalbummet ”Final Attraction” udkom i januar i år, og de første to singler fra albummet er “Lovesongs, They Kill Me” og “Escape To The Stars”. Albummet gik ind som nummer ni på den tyske albumchart, og de danske fans er ved at få øje på dem efter første visning på Boogie TV, hvor “Lovesongs, They Kill Me” singlen blev stemt ind på Boogie-listen.

Det faktum, at Cinema Bizarre er gemt bag synonymer, og at der i det hele taget ikke er mange informationer om bandet, er delvist begrundet i en større promotionsplan for bandet, der ikke skulle ligge i slipstrømmen og være et nyt Tokio Hotel. Lyden er helt anderledes og inspireret af japansk rock. Som det lyder i en pressemeddelelse:

”Bandnavnet har de taget fra deres egen fascination af bizare kultfilm. Og bandets fælles passion for obskure film har hjulpet dem i sangskrivningen, hvor de hurtigt erfarede at de var på fuldstændig samme bølgelængde med hinanden.”

Bandet har arbejdet sammen med producere og indspillet i Berlin, London, København and Stockholm. Danske Remee og Thomas Troelsen har lavet hele fire numre på albummet, der altså også er indspillet her i landet.

Cinema Bizarre har netop offentliggjort en koncert i Vega lørdag den 9. august, og er desuden på plakaten på Skanderborg Festivalen.

Cinema Bizarre på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA