x

KarriereKanon-vindere Rest in Beats udgiver ny og farverig musikvideo


Musikvideoen følger den nye single “Synge igen”, der udkom sidste måned. Et udspil fra gruppen, der har spillet udsolgte shows og er blevet populære på både P3 og P6 Beat.

Danske Rest In Beats udgiver deres kommende ep den 13. april, og “Synge igen” er første udspil siden “Fugle kan dø” fra efteråret 2017, der skabte opmærksomhed for gruppen i den danske musikverden.

Gruppen består af Sebastian Rønne og Rezwan Farmi, der udtaler om “Synge igen”: “'Synge igen' var en utopisk drøm, som blev til virkelighed for en stund. I dag har sangen fået en ny stemme, hvis lille hjerte banker al min tvivl ihjel.” Parret er både partnere musikalsk og i privaten, hvor Farmi sidste år kunne fortælle, at de ventede et barn sammen. 

LÆS OGSÅ: Årets KarriereKanon-vindere er fundet 

Gruppen kan fanges følgende steder, når de spiller rundt i landet i 2018:
10. marts: Loppen på Christiania
3. maj: Atlas i Aarhus
8. august: Smukfest 2018

Musikvideoen viser de to musikere bag projektets egne optagelser fra at have været på tur gennem Indien, Bali og Thailand i kombination med at spille koncerter hjemme i Danmark. De danske toner viser sig at gøre sig lige så godt under varmere himmelstrøg som herhjemme, og de varme lande og farverige kulturer er også en stor inspiration for gruppen i deres musik. Se selv den farverige musikvideo ovenfor artiklen. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA