x

Køb Roskilde-billetter med rabat gennem GAFFA

Køb Roskilde-billetter med rabat gennem GAFFA

Har du styr på din lejr til Roskilde Festival? GAFFA Camp sørger for den perfekte ramme, mens du nyder 8 dage med musik, mad kunst og nye venner! 

Med GAFFA Camp får du et opstillet telt på en helt perfekt placering ved Special Camping East tæt på Indgang Øst. Der er gode toiletforhold, adgang til gratis varme bade, gratis opladning af din mobiltelefon, samt en reception, som holder styr på check-in og selve området.

Der er i år 1 telt-type med plads til 2 personer. Vores telt-løsning fungerer på den måde, at uanset om man køber 1 eller 2 partout billetter på én gang, så får man det samme størrelse telt. Teltet er et standard kuppel-telt i god kvalitet, med en størrelse på 180 cm x 210 cm (indre mål). 

GAFFA Camp er i 2018 placeret i Special Camping East, som i år er et såkaldt "clean camping area". Her hjælper alle gæster hinanden med at holde området pænt og rent, både under festivalen og når man som gæst forlader pladsen igen. Du kan se placeringen på kortet lige her.

Du behøves ikke et særligt armbånd for at tilgå Special Camping East og GAFFA Camp. Alle med et almindeligt armbånd har adgang, men området og dets faciliteter er reserveret til GAFFA Camp og andre billetkøbere med en telt-løsning. Dit telt står altså klar og venter på dig, når du kommer!

I GAFFA Camp får du:telt 2

  • 1 opstillet telt i god kvalitet (180 cm x 210 cm i indre mål)
  • Placering tæt på festivalpladsen i området Special Camping East
  • Mobilopladning – løb aldrig tør for strøm på din telefon
  • Adgang til gratis, varme bade
  • 8-dages Roskilde Festival billet til Guld-pris
  • Øvrige spørgsmål henvises til [email protected]

Pris fra 2.340 kr pr. person (ved 2 personer i ét telt)*

OBS: Du skal være GAFFA Guld medlem for at benytte dig af tilbuddet med GAFFA Camp – det koster 29,- kr. per måned inkl. abonnement på GAFFAs Månedsmagasin – ingen binding. Opgradér til GAFFA Guld her.

KØB DIN BILLET HER


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA