x

Lemonheads spiller hele Ray-pladen

Lemonheads spiller hele Ray-pladen

I de senere år har bands som Sonic Youth, Low, Dinosaur Jr. og Belle & Sebastian alle deltaget i koncertserien "Don't Look Back" arrangeret af festivalen All Tomorrow's Parties, hvor de alle har spillet et album fra deres bagkatalog i sin helhed.

Også The Lemonheads har deltaget i denne serie, og i 2005 kunne man opleve dem spille hele "It's A Shame About Ray" på festivalen.

Albummet blev udsendt i 1992 og indeholder klassikere som "Alison's Starting To Happen", gruppens coverversion af Simon & Garfunkels "Mrs. Robinson" og naturligvis titelnummeret, og til marts genudsendes albummet i en Collector's Edition.

I den forbindelse optræder frontmand Evan Dando med det genopstandne The Lemonheads (der dog ikke indeholder andre folk, der var med på "Ray"-pladen) på festivalen South By South West (SXSW) i Austin til marts, hvor de igen vil spille hele albummet fra start til slut.

Bandet er desuden i gang med at indspille en opfølger til albummet "The Lemonheads" fra 2006, der forventes at ligge klar til april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA