Kom til spoken word med Bruce Dickinson

Kom til spoken word med Bruce Dickinson

Bruce Dickinson gæster Danmark til efteråret – ikke med Iron Maiden – men med et spoken word-arrangement. Ja, den er god nok. 

Bruce Dickinson, der er forsanger i et af verden største metalbands Iron Maiden, gæster Koncertsalen i DR Koncerthuset lørdag den 8. september med en spoken word-optræden. Så hvis du er interesseret i at se frontmanden i en helt anden rolle, end den han plejer at påtage sig, så er det nu, du skal slå til. 

Udover sin beskæftigelse som forsanger i Iron Maiden, er Dickinson også flypilot, brygmester, entreprenør, forretningsmand samt bestyrelsesformand og grundlægger af Cardiff Aviation, der specialiserer sig i vedligeholdelse af Airbus og Boeing fly. Tidligere var han pilot og marketingdirektør for Astraeus Airlines, et selskab der leasede fly til andre flyselskaber. Så det er en alsidig herre, vi har med at gøre.

LÆS OGSÅ: Jernfrøkenerne kommer til Danmark

Bruce Dickinson flyver stadig Boeing 757 og flyver i øvrigt stadig Iron Maiden rundt, når de turnerer –senest på deres Book of Souls-Tour. Når Bruce Dickinson gæster Koncertsalen til september, vil aftenen byde på spoken word, snak om musik, kreativitet og paralleller til forretningsverden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA