x

Familjen på dansk turné

Familjen på dansk turné

Den 17. marts kommer den nye "Huvudet I Sanden" som en 12-track single, altså med hele 11 remixes. I april kommer Familjen til Danmark på en seks koncerter lang turné.

Familjen, alias den svenske producer og DJ Johan T Karlsson, overraskede i efteråret hele Skandinavien, inklusive sig selv, med elektro-ørehængeren, der bar titlen "Det Snurrar I Min Skalle".

Nu introduceres opfølgeren "Huvudet I Sanden", igen i den velkendte feststemte elektropop-stil og med træfsikre svenske hooklines. Synthbeatet hakker taktfast af sted, mens der stadig er plads til poplinjer, humor og ironisk distance, der bringer smil og danselyst.

"Huvudet I Sanden" udgives en 12-track single i samarbejde med Johans mange fremtrædende DJ venner (heriblandt remix af Kasper Bjørke) i de forskellige stilarter, der har inspireret Johan gennem tiden fra eksempelvis hiphop, techno og elektronica.

I denne weekend er Familjen support for Kent til koncerterne Århus i aften og i KB-Hallen i morgen. Til april er Johan Karlsson tilbage, og koncertkalenderen ser sådan ud:

10. april: København - Rust
11. april: Odense - Studenterhuset
12. april: Roskilde - Gimle
17. april: Kolding - Pitstopp
18. april: Aalborg - Studenterhuset
19. april: Århus - Studenterhuset

Famljen på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA