x

Asian Sensation er tilbage


X Factor-gruppen fra 2009 er tilbage med ny single og musikvideo.

Kom med på tour-de-Aarhus i den nye musikvideo, hvor du kan få gensyn med de tre drenge fra Asian Sensation. Det er et comeback, hele ni år efter de deltog i X Factor, hvor de charmerede dommerne såvel som det danske publikum og nåede til midtvejs i liveprogrammerne.

Den nye sang "A Family" har været et stykke tid undervejs og handler om familie og sammenhold.

– Sangens tema er næstekærlighed. Den handler om os tre drenge, og hvordan vores sammenhold siden tidernes morgen har båret præg af det liv, vi lever. Sangen betyder enormt meget for os. Hvert et ord beskriver os meget godt, og vi føler os sammensmeltet med hvert et ord af vores sang, fortæller gruppens ene tredjedel, Kautham Jeyakumar til GAFFA og fortsætter:

– Vi er jo nogle Aarhus-drenge, selvom jeg nu bor i København. Aarhus har bare været en stor del af vores liv, hvorfor vi også hylder byen i vores musikvideo. 

De tre medlemmer, Daneshan Theivendran Sivapatham, broderen Danushan Theivendran Sivapatham og fætteren Kautham Jeyakumam er ud over musikken i fuld gang med deres respektive uddannelser, men er langtfra færdige med musikken. Se videoen ovenfor. 

Det er dog ikke første gang, gruppen gør et forsøg på et comeback. Også i 2015 meldte de comeback med udtalelsen “2015 bliver bomben! Det bliver vores år,” til Lokalavisen Aarhus.

Du kan se et throwback til X Factor-tiderne med Asian Sensation her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA