x

GrimFest annoncerer tre nye navne

GrimFest annoncerer tre nye navne

Med de tre nye navne tilføjes der blandt andet hårdtslående rock, hip hop og pop til det eksisterende program. Selvom de lyder vidt forskellige, har de én ting til fælles: Aarhus. GrimFest ønsker at støtte det musikalske vækstlag og ikke mindst styrke musikmiljøet i festivalens egen hjemby.

Bersærk

Bandet udgav i år deres andet album, den anmelderroste “Jernbyrd”. Pladen er en utrolig stærk efterfølger til "Mulm" og følger tråden i Bersærks univers. Samtidig er den et bevis på, at Bersærk er et band, der ikke er stagneret, men udvikler sig dag for dag. Samhørigheden med deres lyttere og fans, Bersærkerne, skinner tydeligt igennem på albummet, og hvert et ord, hver en strofe er til dem. Musikken på ”Jernbyrd” er lige i fjæset, og teksten fortæller om det, der har betydning og er de flestes hjerter nær, nemlig troen på at være den, man er og kampen for at forblive det.

Monti

Her på GAFFA har vi længe haft et godt øje til Monti, der er et fremadstormende hiphop-band fra Aarhus. Bandet består af fem musikere med ophav i samme århusianske og musikalske omgangskreds. Med en pulserende lyd laver de hiphop med den ene fod solidt plantet i genrens spæde år og den anden i nutiden. Med stor inspiration fra MF Doom, Action Bronson og Anderson .Paak blander de den instrumentale lyd med tekster om alt fra psykisk helbred til cigaretrøg i øjet.

Tjek deres video til dobbeltsinglen "Let It Flow" og "$igns" herunder

PALA

De tre unge mænd i PALA oser af coolness, fortvivlet længsel og hengivenhed til det modsatte køn. Med deres musik ønsker de at fortælle historier om ung, utæmmelig og uforklarlig kærlighed. Forsanger Søren Ulsig besidder en vokal der, ved første lyt, synes at tilhøre en aldrende, sølvrævet crooner og ikke en 26-årig ung mand. PALA befinder sig i spændingsfeltet mellem The National, Phil Collins og Depeche Mode. De fængende omkvæd, de storladne trommer og gennemarbejdede produktioner vidner om et meget talentfuldt band med stort internationalt potentiale.

GrimFest, tidligere kendt som Danmarks Grimmeste Festival, foregår på Grimhøjvej i Brabrand d. 4-5. august, hvor der i alt spiller cirka 20 bands i løbet af de to dage. Derudover er der en række lang andre aktiviterer såsom skatecontest og stand up på programmet. Festivalen har en kapacitet på 5000 mennesker. GrimFest fejrer i år 15 års jubilæum. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA