x

Klager får Tinderbox til at reagere

Klager får Tinderbox til at reagere

Tinderbox introducerer i år ny ordning, hvor man ikke længere kan indlevere ølkrus og kander for pant. Dette skal eliminere problemet med de professionelle pantsamlere, der har været et forstyrrende element på festivalen for både gæster og frivillige.

Der vil i stedet være mulighed for at spare panten, når man bytter til en ny genstand i baren, og samarbejdet med en række velgørende organisationer udvides, så de nu som de eneste vil kunne få penge til velgørenhed for indsamlet pant.

- Vi har modtaget en lang række henvendelser fra vores publikum, der har klaget over aggressive pantsamlere, der ikke har taget hensyn under koncerterne, og som har taget pant fra dem uden at have fået lov. Der har også været uheldige episoder i pantboderne, og det har vi nu taget konsekvensen af. Når der ikke er pantboder, så er der heller ikke professionelle pantsamlere. Så selvom det nye tiltag kan virke lidt voldsomt, så har vi efter at have testet forskellige tilgange vurderet, at dette var den bedste løsning på problemet.

Det siger pressechef for Tinderbox, John Fogde, der kan fortælle, at der i år vil blive opsat en række beholdere, hvor man som gæst kan aflevere krus og kander som en donation til de velgørende organisationer.

LÆS OGSÅ: UDENLANDSK FESTIVALGIGANT UDE AF NORTHSIDE- OG TINDERBOXSAMARBEJDE

Sidste år blev det afsløret, at Tinderbox i år byder på et nyt telt på pladsen, og i tidligere i denne måned blev der præsenteret et helt nyt tiltag til teltet – Tinderbox Comedy. Elimineringen af pantsystemet er det seneste af en række nye tiltag på Tinderbox, der kommer til at inkludere et redesign af Magicbox-området, bedre forhold for de frivillige og introduktionen af to helt nye områder på pladsen. Sløret løftes for disse tiltag, når vi kommer tættere på festivaldagene, men allerede torsdag 26. april offentliggøres den samlede spilleplan for Tinderbox på web og i den officielle Tinderbox 2018 app.

Her er programmet til Tinderbox 2018:

Alan Walker – Alanis Morissette – Alex Vargas – Bastille – Biffy Clyro – Bisse – Bladtkramer – C.V. Jørgensen – Carpark North – Craig David TS5 – De Danske Hyrder – Depeche Mode – Dizzy Mizz Lizzy – Editors – French Montana – IAMJJ – Iggy Pop – Jack White – Jamie Lawson – Julian Jordan – Kato – Kungs – Kygo – Laidback Luke – Lucas & Steve – Madness – Mads Langer – Masego – Matoma – Morten – Nause – Nik & Jay – Off Bloom – Pegboard Nerds – Prophets of Rage – R3hab – San Holo – Scarlet Pleasure – Snavs – Steve Aoki – The Breeders – Tiësto – Toby Green – Velvet Volume – Vini Vici – Will Sparks – Wiz Khalifa – Zookeepers

LÆS OGSÅ: Kommentar: Tre gode ting ved årets Tinderbox-program – og to knap så fede

Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense den 28.-30. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA