Nyhed

Kæresten skriver emotionelt brev til Avicii

GAFFA.dk – Alt om musik

Beskriver det hele som uvirkeligt.

Tim Bergling blev fundet død i Muscat i Oman fredag den 20. april. Han blev kun 28 år gammel. Lokalpolitiet gik tidligt ud og konkluderede, at der ikke var mistanke om, at der lå noget kriminelt bag dødsfaldet, og senere gik familien ud med et åbent brev om, at han ikke orkede mere.

Nu har kunstnerens kæreste, Tereza Kazerova, udstedt et brev via Instagram, hvor hun skriver om sine følelser. Det skriver Expressen.


Hun skriver blandt andet følgende:

"Jeg har tilbragt de sidste par dage med at vente på at vågne op, vente på, at nogen fortæller mig, at det er en dårlig joke, en fejltagelse. Jeg tror, at det endelig er gået op for mig, at jeg aldrig vil se dig igen. [...] Hver gang jeg ser ordet "RIP" og "Avicii" sammen eller en slutdato for dit liv, genkender jeg chokket i mig. Da jeg så, at de havde ændret i "er" til "var" i din biografi på Wikipedia, græd jeg. Jeg stirrede på det i minutter for at forsøge at forstå, hvorfor der stod, at du døde 20. april 2018. Det er ikke til at forstå. Du er for ung og for fantastisk, og jeg elsker dig for meget til, at der skal stå det. Jeg har kigget væk mange gange, men når jeg ser på det igen, er det fortsat der, fremmed og forvirrende."

LÆS OGSÅ: Avicii arbejdede på nyt album


Se hele brevet nedenfor.

 

Part 1/2

Et opslag delt af Tereza Kačerová (@terezakacerova) den


 

Part 2/2 *** NOTE: Mexican Coke = Coca Cola obviously. ***

Et opslag delt af Tereza Kačerová (@terezakacerova) den


Familien til Tim "Avicii" Bergling offentliggjorte torsdag den 26. april et åbent brev om musikerens død. Brevet blev udsendt via Aviciis pressekontakt Ebba Lindqvist.

"Vores elskede Tim var søgende, en stor kunstnersjæl, som altid bar på store eksistentielle spørgsmål. En overpræsterende perfektionist, som rejste og arbejdede hårdt i et tempo, der førte til ekstrem stress," skrev familien.

"Nu orkede han ikke mere. Han ønskede fred. Tim blev ikke lavet til det maskineri, han var havnet i, han var en følsom dreng, der elskede sine fans, men undgik rampelyset," skrev de videre.


 

Selvmordstanker? Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201, alle årets dage fra klokken 11-04 eller skrive eller chatte via livslinien.dk. 

 


ANNONCE