x

GAFFA Mobil tilbyder Rihanna-billetter

GAFFA Mobil tilbyder Rihanna-billetter

Den kun 19-årige r&b-popstjerne Rihanna gæster 10. marts Danmark for første gang, når hun skal give koncert i Ballerup Super Arena. Og hvis du er GAFFA Mobil-kunde, kan du være heldig at vinde billetter. GAFFA har nemlig fået fat i et begrænset antal billetter til koncerten, som vi udlodder i denne konkurrence. Alt, du skal gøre, er sådan set blot at holde øje med din mobil torsdag eftermiddag, hvor konkurrencen vil dukke op som sms.

Er du endnu ikke GAFFA Mobil-kunde, og vil du gerne være med, kan du godt nå at deltage i kampen om billetter, hvis du straks opretter dig som kunde på GAFFA Mobil. Du får med det samme glæde af medlemsfordelene, herunder Rihanna-konkurrencen.

Til koncerten vil Rihanna givetvis byde på megahits som "S.O.S" og "Umbrella" og sandsynligvis en hel del mere fra sine tre plader.

Rihanna kommer fra Barbados, hvor hun blev opdaget af en amerikansk producer, der tog hende med tilbage til USA og indspillede materiale med hende, der sikrede hende en pladekontrakt med Def Jam Records.

Hun debuterede i 2005 med "Music Of The Sun", der genererede hittet "Ponce De Replay", og siden da har det været hit efter hit for den unge sangerinde.

Og nu er der altså mulighed for at opleve Rihanna live, når hun dukker op i Ballerup Super Arena 10. marts.

Foretrækker du at købe billet på god gammeldags vis, er der stadig enkelte billetter til salg på Billetlugen.dk, tlf. 70 263 267 samt i Fona-butikkerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA