x

Tre nye navne til GrimFest

Tre nye navne til GrimFest

Årets GrimFest nærmer sig og festivalen er nu klar med tre nye annonceringer til et i forvejen glimrende lineup. 

Den aarhusianske festival, der siden 2009 har været med til at afrunde den danske festivalsommer på fin vis, er klar til at føje tre nye artister til programmet. Det drejer sig om Lydmor, Gurli Octavia og Espichicoque. De tre kunstnere skal indtage festivalpladsen på Grimhøjvej sammen med navne som Kellermensch, Turboweekend, Baest & I'll Be Damned og Monti

Lydmor

Lydmor sagde for alvor goddag til Danmark med sin modige og stærkt politiske optræden ved GAFFA-Prisen 2018, hvor hun stod nøgen på scenen – kun dækket af selvlysende body-paint. Lydmor bevæger sig inden for elektropoppen, og selvom hendes kunsternavn er dansk, laver hun musik på internationalt niveau, og hendes næste album bliver da også udsendt globalt til efteråret.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: GrimFest klar med de første 10 navne

Gurli Octavia

Den aarhusianske singer-songwriter Gurli Octavia bevæger sig inden for folk-pop iført sin akustiske guitar. Til årets Spot Festival gav Gurli Octavia en anmelderrost koncert. Gurli Octavia optræder på GrimFest på Skovscenen om fredagen.

Espichicoque

Espichicoque laver r&b krydret med elementer fra soul og hiphop. Den dansk-cubanske sangerinde har en dyb og rund soul-vokal. Live sætter Espichicoque en dyd i at være autentisk og ægte. Espichicoque optræder på GrimFest på Bonzai-scenen om lørdagen.

LÆS OGSÅ: GrimFest annoncerer tre nye navne

GrimFest kan i år fejre 15-års jubilæum og løber af stablen den 3. og 4. august. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA