x

Rudimental annoncerer album – og spiller på Distortion

Rudimental annoncerer album – og spiller på Distortion

Rudimental annoncerer albummet Toast to our Differences, og afslører optræden til dette års Distortion på Warner Main Stage på Rådhuspladsen torsdag den 31. maj.

Følgende deres platinsælgende single "These Days" fra februar har det engelske musikkollektiv Rudimental netop annonceret, at deres længeventede tredje album Toast to our Differences udkommer den 7. september i år. Tidligere singler som "Sun Comes Up" featuring James Arthur og "These Days" featuring Jess Glynne, Mackelmore og Dan Caplen vil være at finde på albummet.

Ifølge pressemeddelsen er Toast to our Differences skrevet som en empatisk hyldest til vores forskelligheder og en sammenkomst af kulturer og genrer. 

LÆS OGSÅ: Årets fest på NorthSide?

Gruppens første album Home sikrede det britiske band en solid succes, og GAFFA var med fra første færd og gav udspillet fem stjerner. Vi live-anmeldte senere Rudimental på NorthSide Festival i 2014, og kvitterede her fluks med fem af de fuldfede: 

"Da Rudimental indtager den grønne af NorthSides scener er det farverigt og for fuld skrue, og ensemblet viser fra første færd, at de har flair for både musikalske og visuelle virkemidler. Der er dømt fest med stort F."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA