x

Editors besøger GAFFA Shop på lørdag

Editors besøger GAFFA Shop på lørdag

Lørdag aften giver Editors koncert på Train i Århus. Koncerten er udsolgt, men der er en chance for at møde bandet på ganske tæt hold, når Tom Smith, Chris Urbanowicz, Russell Leetch og Ed Lay besøger GAFFA-shop på Klostergade 20 i Århus.

Bandet stiller op til en snak og autograf-skrivning i overmorgen den 15. marts klokken 14.00 (bemærk, at der tidligere har stået 14.30, men arrangementet er blevet rykket frem), og der vil selvfølgelig også være et bredt udvalg af Editors-merchandise, som man kan erhverve sig før koncerten om aftenen.

Editors har udgivet pladerne ”The Back Room” og ”An End Has A Start”, og deres musik kan vel nærmest betegnes som en slags Joy Division møder U2. ”An End Has A Start” fik følgende ord med på vejen af GAFFAs anmelder:

”Melodierne er i centrum her, hvor Edge-inspirerede guitarer signalerer udadvendt stadion-appel snarere end klaustrofobisk indelukkethed. Editors emulerer fint Joy Divisions primitivt diskofile trommer og pulserende basgange[…]”

Der er altså ingen grund til at gå glip af et møde med et af Englands mest fremadstormende bands, når de på lørdag stiller op i GAFFA-shoppen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA