if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Years & Years gæster Danmark i genåbnet hal

Nyhed

Years & Years gæster Danmark i genåbnet hal

GAFFA.dk – Alt om musik

Den britiske pop-trio vender tilbage til Danmark i 2019.

Trioen får glæden af at optræde i den til den tid genåbnede KB Hallen i København, der brændte ned i 2011. Koncerten finder sted mandag den 28. januar 2019.

Det er gået hurtigt for britiske Years & Years. Oprindelig var forsanger Olly Alexander kendt som ung filmskuespiller, men den karriere indstillede han i 2015, hvor han og bandet blev kendte med hits som "King", "Shine" og "Eyes Shut" fra debutalbummet Communion.


Samme år nåede Alexander og resten af trioen at optræde tre gange i Danmark: for et fyldt Pumpehuset, dernæst på NorthSide, inden de rundede 2015 af med en koncert TAP1, som var blevet opgraderet fra Store Vega. I december 2015 blev Years & Years tilmed kåret af GAFFAs læsere som "årets internationale navn".

LÆS OGSÅ: Years & Years udgiver nyt album

Efter et stille 2017 rører det nu på sig i 2018, hvor trioens andet album, Palo Santo udkommer den 6. juli. To singler, "Sanctify" og "If You’re Over Me" er ude, mens en tredje er på vej forud for udgivelsen.


Efter udgivelsen følger Years & Years op med en omfattende turné, der altså bringer dem tilbage til Danmark. Starter fredag den 22. juni kl. 10:00.

Se musikvideoen til "Sanctify" her:


ANNONCE