x

Martha Wainwright udgiver nyt til maj

Martha Wainwright udgiver nyt til maj

Martha Wainwright udgiver den 19. maj opfølgeren til sin selvbetitlede debut fra 2005. På pladen får Wainwright selskab af prominente navne som Pete Townsend, Garth Hudson fra The Band og Donald Fagen fra Steely Dan.

Martha får også lidt hjælp fra familien. Både brormand Rufus, moderen Kate McGarrigle og kusinen Lily Lanken medvirker også på pladen, der kommer til at bestå af 14 numre. 12 originale og to covers. En version af Pink Floyds ”See Emily Play” og en af Eurythmics’ “Love Is A Stranger”.

Da “Martha Wainwright” udkom i 2005, var det til stor begejstring for diverse kritikere, og pladen fik da også følgende roser med på vejen af GAFFAs anmelder:

”Hundredvis af gange er hun blev spurgt, hvorfor debuten først kommer nu. Hver gang har svaret været, at hun ventede, til den var helt perfekt, og det er lige nøjagtigt, hvad albummet er.

Indholdet er 13 så fremragende sange, at resten af den gennemmusikalske familie skal oppe sig gevaldigt for at konkurrere med denne funklende ædelsten.[…]

Den underskønne og bedårende sangerinde har en kraftfuld røst, der er modnet som de fineste vine, og den er da også lige så frydefuld at indtage.”

Forventningerne til debut-opfølgeren er derfor ikke ligefrem små.

Tracklisten til “I Know You’re Married But I’ve Got Feelings Too” ser ud som følger:

“Bleeding All Over You”
”You Cheated Me”
”Jesus & Mary”
”Comin’ Tonight”
”Tower Song”
”Hearts Club Band”
”So Many Friends”
”In The Middle Of the Night”
”The George Song”
”Niger River”
”Jimi”
”See Emily Play”
”I Wish I Were”
”Love Is A Stranger”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA