x

VIDEO: GAFFA Session fra Roskilde med Luster


I Roskildes famøse warm up dage havde GAFFA i samarbejde med TV2 Lorry valgt seks artister til GAFFA Sessions. I år foregik det ved Badesøen i K, og onsdag havde vi besøg af Luster.

Luster består af hovedmand Jacob Haubjerg og kumpanerne Brian Batz, Anders Bach og Morten Søndergaard. Haubjerg har længe begået sig som bassist i en række forskellige prominente bands, men i Luster er han selv hovedkraften bag bandets fængende og kontante indiepop, der også har en klædelig snert af postpunk.

LÆS OGSÅ: De bliver store i 2018

Det hele startede for tre år siden, da Haubjerg begyndte at skrive skitser til de sange til det selvbetitlede debutalbum, der kom på gaden 8. marts i år. Under overskriften "Stilet piledriver-pop" kvitterede GAFFA anmelder Jeppe Søndergaard med fire stjerner og skrev blandt andet:

"Lusters debutalbum har lidt soundtrack-til-ungdoms-tv-serie over sig. Og det er ment på kærligst mulige måde! Der er en, synes det, uudtømmelig, ungdommelig energi vævet ind i det stof, der sammen med en stilren produktion udgør det kraftfulde pop-univers. Det er også til at høre Morten Søgaards (Masasolo) indflydelse bl.a. i den new wave’de og optimistiske “You’ve Got The Heat” og i den dansable og umådeligt vellykkede “Let’s Try It”."

LÆS OGSÅ: Afbleget hår, farverig poprock

Mandag indtog Luster Rising-scenen på årets Roskilde Festival, hvor vores anmelder gav koncerten fire stjerner under overskriften "Afbleget hår, farverig poprock". Efterfølgende inviterede vi dem til GAFFA Session ved Badesøen i K. Se videoen ovenfor. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA