x

Whitney Houstons mor kommenterer anklager om sexmisbrug

Whitney Houstons mor kommenterer anklager om sexmisbrug

Dokumentarfilmen "Whitney", som er instrueret af Kevin MacDonald, havde premiere under Cannes festival i maj og afslører, at Whitney Houston har været udsat for seksuelt misbrug. 

Den nye dokumentarfilm fik premiere i de britiske biografer i sidste uge, den 6. juli. Filmen omhandler blandt andet anklagerne om det seksuelle misbrug, afdøde Whitney Houston ifølge filmen var udsat for. Whitney Houston og hendes halvbror Gary blev angiveligt seksuelt misbrugt som børn af den nu også afdøde Dee Dee Warwick. Dee Dee Warwick var søster til soul-sangerinden Dionne Warwick og var Whitney Houstons 23 år ældre kusine. Whitneys bror Gary Garland bekræfter, at han blev seksuelt misbrugt i alderen syv til ni år af Dee Dee. 

Nu kommenterer Whitney Houstons mor Cissy filmen og anklagerne.

I et interview givet til magasinet People siger Cissy Houston følgende: "Vi kan ikke udtrykke det chok, som vi føler omkring at Dee Dee Warwick skulle have misbrugt to af mine tre børn" og fortsætter med: "Jeg ville ønske, at jeg kunne spørge Dee Dee og Whitney om, hvad der skete, men denne film adskiller sig fra de andre film om Whitney ved at sprede rygter og insinuationer og efterlader spørgsmål, som jeg aldrig vil få svaret på."

LÆS OGSÅ: Ny dokumentar: Whitney Houston udsat for seksuelle overgreb

Cissy fortæller, at filmholdet holdt påstandene hemmeligt for hende og at hun først fandt ud af det to dage før premieren i Cannes. Hun udtaler videre, at Whitney ikke ville have ønsket, at historien blev offentliggjort på denne måde. Cissy afslutter med, at Dee Dee havde sine personlige udfordringer, men at hun aldrig havde troet, at hendes niece ville have misbrugt hendes børn.  

LÆS OGSÅ: Nekrolog: Whitney Houston er død 48 år gammel

Yderligere viser filmen nye optagelser af Whitney Houston bag scenen og flere interviews af blandt andet hendes eksmand Bobby Brown og Kevin Costner fra Bodyguard-filmen. "Whitney" vil få premiere i de danske biografer i slutningen af august. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA