x

Jacob Dinesen ude med ny kraftfuld musikvideo


Den fremadstormende Jacob Dinesen har netop sendt en ny musikvideo på gaden til singlen "Never Run" fra den 6. juli, som en del af sit kommende album. Se videoen ovenfor.

Den intense musikvideo viser Dinesen i et mørkt jakkesæt, men danserinden Mie Nisgaard danser smukt og dramatisk rundt til rytmerne i en hvid lang kjole til linjerne "There will be time for us my darling. There will be places we can go". Musikvideoen er produceret og instrueret af Stefan Kragh fra mu:vi production, og singlen er produceret af bassisten Søren Balsner, som også er kendt fra bandet Carpark North. 

Stefan Kragh fandt hurtigt inspirationen til musikvideoen, da han lyttede til nummeret. Han fangede straks sangens stemning, tekst og arrangement og formåede at lave en enkel og kraftfuldt musikvideo, hvor han samtidig valgte at tage guitaren fra Dinesen og skabe en mere rå video. 

Den 22-årige Jacob Dinesen udtaler selv følgende om den nye single: "Never Run er en sang om at løbe fra de begrænsninger der må komme i livet. Frygten for at fejle, frygten for at miste sig selv og frygten for at blive holdt tilbage. Sangen er også skrevet lidt udfra at selvrealisere. Karakteren, som ikke vil holdes tilbage, men også indser at man ikke altid kan være kompromisløs."

LÆS OGSÅ: Koncertaktuelle Jacob Dinesen: – Musik er magi

Dinesens debutalbum Count the Ways udkom i 2015, og allerede året efter kom det andet studiealbum Brace Against the Storm, som direkte gik ind som nummer et på den danske albumhitliste og for alvor slog Jacob Dinesens navn fast på den danske musikscene. Samme år i 2016 var han blandt de nominerede til Årets nye danske navn til GAFFA-Prisen.

Den unge rockmusiker med den store stemme er inspireret af americana- og folk-genren og har tidligere udtalt følgende til GAFFA om sit fokus på sangskrivningen: "En americana-sang kan være tung, men det, der gør den helt speciel er teksten, der følger med. Det er i hvert fald det, der appellerer til mig, fordi jeg selv går så meget op i sangskrivning. Der er flere former for sangskrivning, jeg godt kan lide, både den tunge americana og det mere lette."

Jacob Dinesen spiller på årets SmukFest den 8. august, og til foråret i 2019 drager Dinesen på en forårsturné, som bringer ham Danmark rundt. Dinesen arbejder for tiden på sit tredje studiealbum, som forventes at blive udgivet i november. 

LÆS OGSÅ: Toptændt Dinesen i kamp med Forums elendige lyd - og sine egne ambitioner


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA