x

Liam Gallagher tilgiver sin bror og vil genforene Oasis

Liam Gallagher tilgiver sin bror og vil genforene Oasis

Liam Gallagher har kontaktet sin bror Noel omkring ønsket om en Oasis-genforening og udtaler, at han tilgiver ham.

Ex-Oasis-frontmanden skrev på Twitter torsdag den 19. juli, at han ønsker bandet genforenet efter deres opløsning i 2009.

"Jorden kalder Noel, hør efter dreng. Jeg hører, at du spiller koncerter, hvor folk ikke kan drikke alkohol, det er den mest bizarre ting, du har gjort endnu," skrev Liam.

"Jeg tilgiver dig nu, lad os få BIG O sammen igen og stop det med drikkevarene LG x"

Liam Gallagher, 45 år, udkom i slutningen af 2017 med sit debut-solo-album, et album GAFFA gav fire stjerner og skrev blandt andet om: "Det mest markante ved albummet er, at det ikke er indspillet med et ”rigtigt” band. I stedet har producer Greg Kurstin stået for de fleste instrumenter, suppleret af en større håndfuld studiemusikere. For et dedikeret band-menneske som Liam Gallagher kan det måske synes som helligbrøde, men på den anden side får han fuld fokus og opmærksomhed. Og så har Kurstin, der har både Adele og det seneste Foo Fighters-album på cv’et, gjort As You Were til et virkelig velklingende album."

LÆS OGSÅ: Liam Gallagher kommer til København

Det er ikke klart, hvad der præcist førte til, at Oasis blev opløst i 2009, selvom der er to hovedhistorier bag.

Noel hævder, at en hændelse, hvor Liam smed en blomme på ham og håndterede en guitar "som en økse", førte til, at han forlod bandet.

Men ifølge Liam er Noels kone årsagen til, at Oasis ikke længere er sammen.

De to søskenes rivalisering har været langvarig. Liam fortalte engang The Howard Stern Show, at parret havde en fejde, efter Liam urinerede på Noels lydsystem som 15-årig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA