x

Kim Larsen aflyser koncerter

Kim Larsen aflyser koncerter

Kim Larsen & Kjukken skulle have spillet en række koncerter i Norge fra på torsdag. Disse koncerter er nu desværre blevet aflyst.

"Vi undskylder mange gange over for vores trofaste norske publikum og arrangører", skriver Kim Larsens manager, Jørn Jeppesen, i et Facebook-opslag mandag eftermiddag. Aflysningen skyldes, at 72-årige Kim Larsen ikke har kræfterne til så mange spillejobs ovenpå et længere kræftforløb. Kim Larsen & Kjukken har siden juni spillet 20 koncerter sammen, oplyser Ekstra Bladet.

"Sygdommen har ikke påvirket de øvrige koncerter på den omfattende tour", skriver Jørn Jeppesen, men nu har de været nødt til at træffe valget, da Kim Larsen føler sig udmattet. "Det omfattende rejseprogram, som syv koncerter på 10 dage i Norge kræver, er på nuværende tidspunkt alt for udmattende for Kim Larsen at gennemføre", skriver han videre.

LÆS OGSÅ: David Bowies allerførste demo-nummer er fundet

Manageren oplyser dog, at de danske koncerter vil blive gennemført:

"Kim Larsen & Kjukken vender tilbage og spiller de ni danske koncerter i august som planlagt", skriver han. De danske koncerter i august tæller SmukFest samt byerne Aalborg, Odense, Fredericia, Skive, Svendborg samt Holbæk.

Kim Larsen & Kjukken spillede for nyligt en koncert på Plænen i Tivoli, der tiltrak 32.000 mennesker, hvilket resulterede i, at den gamle forlystelsespark var nødt til at lukke dørene.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA