x

Haven Festival offentliggør spilleplan

Haven Festival offentliggør spilleplan

Om to uger, den 10.-11. august, løber den københavnske og eksperimentelle festival, Haven af stablen. Nu har festivalen netop offentliggjort spilleplanen for årets festival. 

Festivalen som holder til på Refshaleøen, har allerede offentliggjort det fulde musikprogram, som rummer en lang række af artister, blandt andet Kraftwerk 3D, Arcade Fire, Den Sorte SkoleBrockhampton og Nils Frahm

Multi-instrumentalisten Ariel Pink åbner festivalen fredag eftermiddag klokken 13:30, og ét af festivalens hovednavne, Kraftwerk, har fået æren af at lukke festivalen lørdag aften klokken 22:30. Arcade Fire vil træde op på scenen fredag aften klokken 22:30, hvor de formentlig vil afslutte festivalens første dag med et brag. Haven vil tælle de tre scener: Meadow, Mindfield og Værket. 

LÆS OGSÅ: Haven Festival offentliggør sidste musiknavn

Ud over det fine og ambitiøse musikprogram byder festivalen i år også på flere kunstværker, blandt andet det interaktive værk Mindcraft17 fra Henrik Vibskov. 

I år igen får HAVEN besøg af IKEA, som skaber et område på festivalpladsen, og med sig bringer de blandt ande de svenske r&b- og hiphopartister Sammy & Johnny Bennett, Jaqe, DJ Finest og Mack Beats.

LÆS OGSÅ: Ny musikbuket fra Haven Festival – med Kraftwerk i toppen

Den to dags-festival er en festival, som blev startet i 2017. Aaron Dessner, guitarist i amerikanske The National, er idémanden bag den københavnske festival.  

Billetter til festivalen er sat i salg. Se det fulde program og spilletider lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA