x

Vandt du Highway Child?

Vandt du Highway Child?

De seneste to år har den københavnske rockkvartet Highway Child skabt sig et navn på den danske musikscene. Ikke med store overskrifter eller reklamer, men på deres egne præmisser, ved at spille job efter job, hvilket har resulteret i et stadigt voksende publikum.

Bandet har blandt sine cirka 100 koncerter været omkring Letland, Vesterbro Festival, Oppenheimers Eftermiddag og på Roskilde Festivals Pavilion Jr., og senest har Highway Child fungeret som opvarmning for Magtens Korridorer.

Highway Childs kommende debutalbum; "On The Old Kings Road" udgives på bandets eget pladeselskab, Backdoor Records. De har valgt at følge tidens trend og selv udgive pladen, for derved at kunne arbejde på egne præmisser.

Pladen er indspillet og produceret af Highway Child og mikset af Søren Andersen i Medley Studiet.

"On The Old Kings Road" udkommer den 7. april 2008 og vil være tilgængeligt både i landets musik-butikker og som download.

Hvor mange stjerner, GAFFA giver albummet, må du vente at få at vide, indtil det udkommer, men vi tillader os alligevel at sakse et par ord fra Erik Barkmans anmeldelse – og det lyder jo lovende:

"Københavnske Highway Child serverer den monumentale 70’er-pigtråd direkte fra komfuret. Alle de klassiske virkemidler er på plads: Sjælfuld frontvokal – lige dele sårbar sjæl og brølende bavian – blues-inspirerede riff og stor lyd."

Du havde nu muligheden for at vinde et eksemplar af Highway Childs debutalbum. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Patrick, Paw, Jesper, Andreas

De heldige vindere, som modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger:
Mads Hendrich
2200 København N

Heidi Krogh
2690 Karlslunde

Isabel Hoffmeyer
2300 København S

Erik Storm
4180 Sorø

Jes Holm
2830 Virum


Highway Child på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA