x

Aerosmiths tourbus fundet i skov efter 40 år

Aerosmiths tourbus fundet i skov efter 40 år

Et stykke af amerikansk rock'n roll historie er blevet fundet – langt ude i skoven.

Før Aerosmith kunne udfylde store stadions med flere tusinde publikummer, kørte de Amerika rundt i en lille tourbus i 70'erne. Nu er tourbussen fra dengang blevet fundet i provinsbyen Chesterfield med blot 1.200 indbyggere, beliggende i Massachusetts, USA – 160 kilometer væk fra Aerosmiths hjemby, Boston. 

Tourbussen blev fundet i forbindelse med antikprogrammet "American Pickers", som bliver sendt på The History Channel med værterne Mike Wolfe og Frank Fritz. Bandets navn er stadig at finde på bussen, som i flere årtier har stået gemt væk i skoven. Ejeren af skovarealet fortæller, at bussen allerede var der, da han købte grunden for mange år siden og kan ikke forklare, hvordan den er havnet der. Værterne Wolfe og Fritz endte med at købe varevognen for 25.000 dollars. 

LÆS OGSÅ: Lyden svigtede de legendariske Bostonrockere

Bandets tidligere guitarist, Ray Tabano, som var en af grundlæggerne af Aerosmith, har bekræftet, at varevognen blev brugt af bandet tilbage i 70'erne og beskriver det som bandets "rullende hotel". Tabano udtaler følgende: "Det er 40 år siden, vi har været i vognen. Vi ville køre fra Boston op til New Hampshire for blot 125 dollars. Efter benzin, vejafgift, mad og så videre, ville vi have 3 dollars tilbage. Det minder om den ydmyge begyndelse, og hvor bandet er i dag – det er fantastisk". 

Siden rockbandets start i 1970 har gruppen rykket op i udstyr og udskiftet de små tourbusser. Aerosmith har siden deres spæde start turneret hele verden tynd med i alt 31 turnéer, senest deres "Aero-Vederci Baby!"-farvelturné, som også bragte dem til Danmark. 
  
Se herunder et billede af tourbussen:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA