x

Pearl Jam i kamp mod Donald Trump

Pearl Jam i kamp mod Donald Trump

For nylig satte det ikoniske rockband Pearl Jam en opsigtsvækkende koncertplakat i tryk. På plakaten ser man Det Hvide Hus stå i flammer mens præsidentes lig bliver spist af en ørn. 

Plakaten er designet af Pearl Jams bassist, Jeff Ament, og kunsteren Bobby Brown forud for bandets koncert i Missoula, Montana mandag den 13. august, skriver NME.

Plakaten har medført nogle stridigheder, da showet i Washington-Grizzly Stadium også var en fundraiser for genvalgskampagnen til demokraten og den amerikanske senator, Jon Tester.

Den republikanske politiker, Matt Rosendale, som er i valgkamp mod Tester, har beskrevet plakaten som "modbydelig og forkastelig" og foragter plakaten som afbilleder det brændende præsidenthus og en død Donald Trump. 

LÆS OGSÅ: Pearl Jam rejser 11 millioner dollars til Seattles hjemløse

På Twitter skrev Jon Tester følgende: "Det er tid til, at Jon Tester fordømmer denne voldshandling og åbenlyse visning af ekstremisme" - læs opslaget her.

Pearl Jam har endnu ikke svaret på kritikken af plakaten. Frontmanden Eddie Vedder er dog kendt for sit politiske ståsted og afstandstagen til Donald Trump. Under en koncert tidligere på sommeren i Englands hovedstad, udtalte Vedder sig sarkastisk om den siddende præsident, og at Trump på en eller måde formår at forene mennesker af begge køn og alle aldre, når de samles til demonstrationer mod Trumps politik.  

LÆS OGSÅ: Jack White gæstede Pearl Jam på scenen

Se den omtalte plakat her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA