x

Jack White gæstede Pearl Jam på scenen

Jack White gæstede Pearl Jam på scenen

Under weekendens NOS Alive-festival i Portugal fik fans sig en glædelig overraskelse, da Jack White trådte op på scenen under Pearl Jams koncert. 

Jack White gæstede Pearl Jam på scenen, da bandet optrådte til den portugisiske festival NOS Alive i lørdags den 14. juli. Jack White gav den gas på guitaren med flere guitarsoloer til fortolkningen af nummeret "Rockin' in the Free World" af Neil Young. 

LÆS OGSÅ: Amsterdams broer over Pearl Jam

Jack White var også på selvsamme festivalprogram i Lissabon og havde optrådt forinden Pearl Jam. Tidligere på aftenen havde Pearl Jam hyldet White på scenen, hvor de havde inkorporeret guitarriffs fra den ikoniske The White Stripes sang "Seven Nation Army". Sidst Pearl Jam og Jack White var på scenen sammen var under en koncert i 2016 med nummeret "Of the Earth".

Jack White spillede på årets Tinderbox Festival i Tusindårsskoven, en koncert som GAFFA uddelte fire ud af seks stjerner til og skrev følgende om: "For mig var hans og bandets koncert tæt på en spirituel oplevelse i en kirke formet som en rørforstærker." Tidligere på året udgav White sit tredje studiealbum Boarding House Beach

LÆS OGSÅ: Jack Whites forførende guitarodyssé

Se herunder videoen af Jack White og Pearl Jam på scenen sammen på nummeret "Rockin' in the Free World". 
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA