Nyhed

VIDEO: Powerfulde Janet Jackson er tilbage

GAFFA.dk – alt om musik

Tre år er der gået, siden man sidst hørte nyt fra Janet Jackson – men nu er hun tilbage for fulde drøn. Lyt til den nyeste single og se den tilhørende musikvideo ovenfor.

Singlen "Made For Now" får selskab af musikeren Daddy Yankee, som blandt andet er en af bagmændene bag kæmpehittet "Despacito" fra 2017. Det er det første udspil fra Jackson siden 2015-albummet, Unbreakable. Et album, som GAFFA dengang uddelte fire stjerner til. 

Den farverige musikvideo viser, at den storsmilende Janet Jackson er tilbage i topform. Videoen er filmet i Brooklyn og fremviser alle de forskellige kulturer, som findes rundt omkring i New Yorks kvarterer – samtidig får Jackson selskab af flere internationale dansere fra Ghana, Nigeria, Grenada og Amerika. Videoen er instrueret af den Grammy-vindende instruktør Dave Meyers, som også står bag flere musikvideoer fra blandt andet Jay-Z, Travis Scott og Justin Timberlake.

LÆS OGSÅ: Janet Jackson: Unbreakable

I 2016 aflyste den 52-årige sangerinde sin verdensturné for at stifte familie, og i januar 2017 fødte hun sønnen Eissa. Det har dog ikke udelukkende været ren lykke for stjernen de sidste par år, der i juni måtte tage afsked med sin far og tidligere mananger, Joe Jackson. Efterfølgende har hun allieret sig med Cinq Music for en optagelses- og distributionsaftale gennem hendes pladeselskab Rhythm Nation Records.

"Janet er et enestående talent, et popkulturikon, utrolig innovativ og socialt bevidst, en ægte musikalsk superstjerne", har Cinq Musics direktør, Barry Daffrun udtalt om det nye samarbejde med Janet Jackson.

Det tyder på, at et kommende album er i vente fra den amerikanske sangerinde. I forbindelse med samarbejdet med Cinq Music er det blevet annonceret, at Jackson i løbet at året vil frigive yderligere sange og musikvideoer. 

ANNONCE