x

Damon Albarn er klar med nyt Gorillaz-materiale

Damon Albarn er klar med nyt Gorillaz-materiale

Gorillaz-frontmanden, Damon Albarn, har netop afsløret i et radiointerview, at der allerede er endnu et album fra tegneseriebandet i støbeskeen. 

I juni udgav bandet deres seneste album, The Now Now. Et album, som høstede fem stjerner af GAFFAs anmelder. Den produktive Albarn fortæller nu, at bandet allerede arbejder på et nyt Gorillaz-album, blot få måneder efter den seneste udgivelse. 

I et interview med den østrigske radiostation Radio FM4 siger Albarn følgende: "Vi arbejder på et Gorillaz-album, men jeg ved, at jeg ikke kommer til at tænke på at udgive det i år. Hvis jeg får tid, eller hvis nogen vil have det, er det der".

LÆS OGSÅ: Gorillaz bringer aben tilbage i mennesket

Samtidig afslørede han, at han vil påbegynde arbejdet med The Good, The Bad and The Queen, efter han er færdig med at spille i Amerika med Gorillaz til oktober. Inden Gorillaz kommer med nyt, kan man altså se frem til nyt fra all star-rockbandet, som udgav det selvbetitlede debutalbum i 2007. Siden har bandet ikke udgivet noget materiale – men nu skulle der snart være noget nyt på trapperne. 

Gorillaz har siden deres albumdebut i 2001 udgivet seks album, og et syvende er altså allerede på tegnebrættet. Damon Albarn viser, at han i den grad ikke er en mand, som hviler på laurbærrene med flere projekter kørende på samme tid. Samtidig er det ikke noget, som påvirker kvaliteten af Albarn & Co's materiale og performance. Sidst Gorillaz optrådte i Danmark, var det under Roskilde Festival, en koncert som fik seks flotte stjerner fra GAFFA. 

LÆS OGSÅ: Albarn fylder 50: Her er 11 af hans bedste


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA