x

Folk-legende kommer til Danmark

Folk-legende kommer til Danmark

Den engelske singer-songwriter Vashti Bunyan gæster atter landet, når hun giver koncert i København til december. 

Nørrebro Teater får torsdag den 6. december fornemt besøg, når freak-folk får sin renæssance og den 73-årige sangerinde og sangskriver besøger landet for anden gang med sin skrøbelige og fine stemme, der vil akkompagneres af guitaristen Gareth Dickson. 

Med en karriere, der i alt spænder på knap 50 år, med en lang pause undervejs, har Bunyan udgivet tre studiealbums. Efter debutalbummet Just Another Diamond Day i 1970 valgte hun allerede at trække stikket og sætte musikkarrieren i bero, og man hørte ikke fra hende før 2005, hvor hun genfandt spilleglæden og gjorde et comeback med albummet Lookaftering. 

Det er lidt en niche at opleve den talentfulde sangerinde på dansk jord. Hun gav for første gang dansk koncert tilbage i 2014, hvor hun gæstede Jazzhouse med sit tredje studiealbum Heartleap fra 2014 i ryggen. GAFFA belønnede den udsolgte koncert med fire stjerner, hvor anmelderen blandt andet skrev: "hun lyder stort set som for 45 år siden: Samme stilfærdigt indtrængende stemme, samme afdæmpede fingerspil, samme fornemmelse af rustik, pastoral britisk idyl".

Billetsalget starter fredag den 7. september kl. 10. 

Genoplev en af Vashti Bunyans klassiske viser her i form af singlen "Some Things Just Stick In Your Mind": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA