Nyhed

Eminem undskylder: jeg gik for vidt i diss-tracket mod Tyler, The Creator

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

I kølvandet på sin første single "Fall" fra sit nye album kom hiphoppens frontmand Eminem i svær modvind. Nu indrømmer den 45-årige rapper, at han gik over stregen med diss-tracket "Fall".

Den indledende single "Fall" fra Eminems nyudgivne album Kamikaze vakte stor opsigt, da adskillige offentlige personer kritiserede den amerikanske rapper for et homofobisk sprogbrug. 

I det bredt omtalte diss-track, der udkom i sidste måned, klandrer Eminem Taylor, The Creator og kalder ham for en "faggot", hvilket fik adskillige mennesker op i det røde felt, og nu skriver NME, at Eminem undskylder for sit sprogbrug i et interview med hiphop-kollegaen Sway. 


LÆS OGSÅ: Imagine Dragons-frontmand kritiserer Eminem for homofobisk album

"Jeg tror, at det ord, jeg kaldte ham i nummeret, var en af de ting, der fik mig til at føle, at jeg nok gik for vidt", indrømmer Eminem. "For i mit forsøg på at såre ham indser jeg nu, at jeg samtidig sårede en masse andre mennesker ved at sige det". 

"Det var en af de ting, jeg blev ved med at vende tilbage til, hvor jeg tænkte: 'Jeg følger mig ikke tilpas med det'", fortsætter rapperen. 


Eminem udgav i sidste måned "Fall", hvor Bon Ivers Justin Vernon har en gæsteoptræden. Kort efter udgivelsen indrømmede Vernon, at han ikke havde noget med de homofobiske udsagn at gøre, og at han ikke var klar over nummerets kontroversielle udgangspunkt. 

LÆS OGSÅ: VIDEO: Eminem og Joyner Lucas i postapokalyptisk scenarie

Se første del af Sways interview med Eminem her: 

 


 


ANNONCE