x

Ariana Grande mindes Mac Miller med video og rørende ord

Ariana Grande mindes Mac Miller med video og rørende ord

"Jeg håber, du er okay nu"

Ariana Grande er kommet med endnu en offentlig reaktion på ekskæresten Mac Millers død fredag den 7. september, formodentlig af en overdosis. Kort efter hans død lagde hun et privatfoto af Miller på sin Instagram-profil uden yderligere kommentarer. Nu har hun lagt en videoptagelse af ham på sin Instagram-profil med en mindetekst. Grande skriver blandt andet:

"Jeg elskede dig fra den dag, jeg mødte dig, da jeg var 19, og det vil jeg altid gøre. Jeg kan ikke fatte, at du ikke er her mere. (...) Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne fjerne din smerte, jeg ville virkelig gerne. Den rareste, sødeste sjæl med dæmoner, han ikke fortjente. Jeg håber, du er okay nu. Hvil i fred."

Grande dannede par med Miller i to år frem til maj i år. I forbindelse med parrets brud annoncerede Grande selv, at hun elskede Miller, og så ham som en nær ven, men at forholdet var giftigt, og at der ingen anden udvej var end et brud. Desuden blev også stofmisbruget hos rapperen nævnt som en bidragende faktor til bruddet. Dødsfaldet må siges at være endnu et hårdt slag for Grande oven på sidste års terrorangreb ved hendes koncert i Manchester. Hun nyder dog også lidt medgang med sin nylige forlovelse med skuespilleren og komikeren Pete Davidson, og så hitter hendes aktuelle, velanmeldte album Sweetener i store dele af verden.

LÆS OGSÅ: Nekrolog: Gone too soon


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA