x

White Lies giver danske koncerter – og har album på vej

White Lies giver danske koncerter – og har album på vej

I forbindelse med nyannonceret album følger White Lies op med en turné, der bringer det post-punk-inspirerede band forbi Danmark i marts måned.  

White Lies er netop aktuel med deres nye single ”Time to Give”. Denne er en del af deres kommende femte album Five, der forventes at udkomme den 1. februar. I kølvandet på denne albumlancering har det engelske band annonceret en længere række europæiske livekoncerter, der den 1. marts rammer Train (Aarhus) og den 2. marts Store Vega (København).

Tilbage i 2009 albumdebuterede White Lies med To Lose My Life…, der satte barren højt og strøg direkte ind på den britiske album-hitliste. Siden da har bandet udgivet yderligere tre album, senest 2016-succesen Friends. Siden da har de befundet sig i deres studie og brygget på den omtalte nye plade, der efter sigende skulle rumme drømmende toner samt guitar-tunge værker. Ifølge bandet selv udgør pladen en milepæl, der skubber til grænserne for deres gængse lydunivers.

LÆS OGSÅ: Firserfest for de få 

Deres nye single ”Time to Give” er den første lydlige smagsprøve på London-trioens lyd anno 2019. Op til flere gange har bandet udtalt, hvordan Danmark er som en anden hjemmebane for dem, og deres seneste Vega-koncert blev kvitteret for med fem stjerner og følgende ord fra GAFFA:

”Stemningen var elektrisk ved de gamle numre, og specielt ved ”Farewell to the Fairground” og ”Death” lettede Vega… White Lies udnyttede deres materiale til det ypperste og destillerede deres bagkatalog, så publikum fik det, de kom efter og mere til.”

LÆS OGSÅ: White Lies beviste endnu engang, at Danmark er deres hjemmebane


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA