Nyhed

Rammstein er snart klar med nyt album

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Glædelige nyheder er landet i indbakken til alle Rammstein-fans. "Næsten færdigt" skriver det tyske metalband på deres sociale medier om det kommende album.

Det syvende studiealbum fra Rammstein kan formentlig snart sættes på pladespilleren. På Facebook skriver gruppen, at det kommende album snart er færdigt, og at de i øjeblikket arbejder på orkester- og koroptagelser i Minsk. Herudover deler metalbandet to billeder, som viser et stor hold af korsangere – se opslaget nederst i artiklen. Den præcise udgivelsesdato er endnu ikke afsløret. 

NME skriver, at bandet allerede begyndte indspilningerne til albummet i 2015, og Rammstein delte tidligere på året flere billeder af sig selv i studiet.

LÆS OGSÅ: Tysk metalmaskine på højtryk

Sidste år afslørede guitaristen Richard Z. Kruspe til Resurrection Fest, at han havde været skeptisk om at gå i studiet igen, fordi de sidste indspilninger til det sjette album næsten brød bandet op. I samme omgang proklamerede guitaristen, at det kommende album formentlig er det sidste. "Det er en følelse – jeg kan være forkert på den, men lige for tiden føler jeg, at dette måske er det sidste, vi har, og jeg vil give 200% og gøre det så godt som overhovedet muligt," udtalte Krupse i 2017. 

Metal-ikonernes seneste album stammer fra 2009,Liebe ist für alle da, et album som GAFFA dengang kvitterede for med fire stjerner. 

LÆS OGSÅ: Liebe Ist Für Alle Da


ANNONCE