Nyhed

Lukas Graham giver danske ekstrakoncerter

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Lukas Graham annoncerer to ekstra koncerter til den kommende ”The Purple Tour”, der løber af stablen efter nytår. Royal Arena og Jyske Bank Boxen lægger hus til.

Vennerne bag Lukas Graham er nogle populære fyre. Billetsalget til bandets kommende arenakoncerter startede den 17. september klokken 9 og kunne efter blot 12 minutter melde udsolgt.

Men nu er der håb for de mange fans, der måtte klikke forgæves i jagten efter en billet. Popkometen Lukas Graham har netop annonceret to ekstrakoncerter i begge arenaer.


Tidligere på måneden offentliggjorde bandet, at deres tredje album 3, The Purple Album, er klar til at møde verden den 26. oktober i år. I samme omgang blev tour-planen afsløret og førstesinglen "Love Someone" skudt ud i æteren med tilhørende video. Den nye single følger op på bandets internationale gennembrud i 2016, der bl.a. førte til hele tre Grammy-nomineringer – et gennembrud, der for alvor blev skudt i gang med storhittet ”7 Years”.

”Love Someone” har dog også fået en varm velkomst med streams, der snart tæller de syv millioner.

LÆS OGSÅ: Karl William annoncerer album og Danmarkstour


Herhjemme har vi kendt gruppen, siden de i 2011 dukkede op med hjemmesessions af numrene ”Drunk in the Morning” og ”Criminal Mind”. Og her var den unge Forchammers talent – såvel som broderskabet bandmedlemmerne imellem – ikke til at slå fejl af. Gruppen blev straks et stort navn herhjemme og er blandt andet er kendt for imponerende live-optrædener. Det er derfor garanteret en fest, når Lukas Forchhammer, Mark Falgren (trommeslager) og Magnus Larsson (bassist), rammer de danske arenaer i starten af det nye år.

I går kunne Forchhammer fejre 30 år på bagen. GAFFA bragte i anledningen fem højdepunkter, der hidtil har markeret charmøren fra Christianias karriere. Læs artiklen lige her.

LÆS OGSÅ: Saveus giver to store danske koncerter – datoer offentliggjort


Arenakoncerterne er følgende:

30. januar – Royal Arena (EKSTRA)

31. januar – Royal Arena


2. februar – Jyske Bank Boxen

3. februar – Jyske Bank Boxen (EKSTRA)

Billetsalget starter mandag 24. september klokken 09.00


Varm op med den nyudklækkede single og video, "Love Someone":

ANNONCE