x

Sherpa drager på efterårstour – og udgiver ny single


Danske Sherpa har netop smidt en ny single på gaden – lyt til "Soldier" ovenfor og se den tilhørende lyrikvideo. Nummeret kan høres live, når duoen snart drager ud på en efterårstour. 

Sidste år vandt duoen Karrierekanonen og udkom med den anmelderroste ep Heartless, hvorpå det velkendte nummer "Fornever" er at finde. Det nyeste skud på stammen er netop landet til udgivelse – det allerførste nummer, som de to sangskrivere Carsten Sherpa og Tore Nissen skrev sammen. Der er tale om et dybtfølt popnummer, hvor den stærke vokal står i front i det dystre og mystiske lydunivers.

Kærlighedsnummeret omhandler den barske følelse, når kærligheden ikke er gengældt til den, man holder allermest af. Forsanger Carsten Sherpa fortæller følgende om nummeret: ”Jeg kender mange, der har kæmpet forgæves. De vil så gerne have det til at fungere på en eller anden måde og bliver forblændet af det. På et tidspunkt indser de, at den anden ikke har gjort noget for at få forholdet til at fungere.”

LÆS OGSÅ: 
Lovende debut fra KarriereKanonen-vindere

Du kan få fornøjelsen af at høre nummeret live, når duoen drager ud på deres efterårstour, som starter i dag i Vershuset, Næstved og løber hen til midten af oktober. 

Sherpa var en del af Smukfests festivalsprogram i år. En koncert, som høstede fire skinnende stjerner fra GAFFAs anmelder og med følgende rosende ord: "Det kunne være interessant at opleve Sherpa udvide udtrykket med eksempelvis guitar, men under alle omstændigheder er det et band med masser af talent og potentiale, og de kan forhåbentlig opleves igen et af de kommende år på Smukfest". 

LÆS OGSÅ: Eftertænksom KarriereKanon-vinder er fortsat lovende

Du kan lære Sherpa endnu bedre at kende i det nyeste GAFFA-magasin, som er på gaden nu. Her fortæller 28-årige Carsten Sherpa Eliasen og den 37-årige producer Tore Nissen blandt andet om deres første møde og om deres vej til scenen. 

Efterårstour 2018:
21.09: Vershuset – Næstved
22.09: Tapperiet – Køge
28.09: Stars – Vordingborg
04.10: Headquarters – Aarhus
05.10: Konfus – Esbjerg
06.10: Værket – Vejle
12.10: Ideal Bar Vega – København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA