x

The Minds of 99 tilføjer ekstra koncert til touren

The Minds of 99 tilføjer ekstra koncert til touren

The Minds of 99 frigiver i dag billetter til en ekslusiv koncert, der skyder deres vinterturné i gang den 7. november i Fredericia.
 
The Minds of 99 rejser igen til efteråret land og rige rundt på deres Solkongen Tour. 13 ud af 14 koncerter er allerede udsolgte, da den 14. koncertdato netop er blevet tilføjet. Den foregår på Tøjhuset i Fredericia til en koncert, der er kommet i stand gennem et samarbejde mellem EventC og Fredericia Live. Koncerten på Tøjhuset finder sted den 7. november og bliver således første stop på turnéen.
 
Billetsalget sker efter først til mølle, og starter i dag tirsdag den 25.09 kl. 12.00 via Tøjhuset. Mere information kan findes lige her.
 
 
Det seks mand høje band er både aktive med dokumentaren Stor Som en Sol – der i øvrigt blev kvitteret for med 6 ud af 6 mulige stjerner af GAFFA – samt deres nyligt udgivne del 2 af det anmelderroste tredje album, Solkongen. Flere singler fra pladen er blevet velkendte hits gennem utallige rotationer på P3 og P6 Beat, såsom "Alle Skuffer Over Tid", "Ung Kniv" og "I'm Gonna Die". 
 
Foruden deres anmelderroste indspildninger høster The Minds of 99 samtidig anerkendelse som et yderst velspillende og højenergisk liveband. Deres koncert på Orange Scene på årets Roskilde Festival høstede fem store stjerner af GAFFAs anmelder med følgende ord:
 
"Ud af kroppen kom de fleste blandt det talrigt fremmødte publikum, der godt vidste, at dette ville blive et brag af en energiudladning. At The Minds Of 99 er landets bedste rockband live har de allerede bevidst i vinterens koncertsæson."
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA