x

Slipknot med skræmmende nyhed

Slipknot med skræmmende nyhed

Halloween nærmer sig, og det er snart tid til gys og skræk. Et vaskeægte gys kan du få dig i Slipknots svar på et spøgelseshus, som åbner til næste måned. 

I oktober åbner de maskerede hardrockere et spøgelseshus i samarbejde med haunted house-selskabet Slaughterhouse i hjembyen Des Moines, Iowa. Det næsten 1000 kvadratmeter store lokale kommer til at indeholde Slipknot-musik og indretning inspireret af bandet. Mellem 40 til 50 skuespillere kommer til at vække bandets "ikoniske kultur" til live, skriver Kerrang.

"Det er længe siden, vi har lavet noget i Des Moines bortset fra at spille, så vi er virkelig glade for dette. Det kommer til at blive sjovt, det kommer til at blive vildt, og det kommer til at blive heavy metal. Kunst, når det er mest ekstremt. Vi skal invitere hele verden til dette," udtaler Slipknots Shwan "Clown" Crahan under en pressekonference om projektet. 

LÆS OGSÅ: Slipknot-koncert aflyst grundet maskeringsforbud

Slipknot er ikke bare aktuelle med deres egen skræk-attraktion, de arbejder for tiden også på deres sjette album, som bliver efterfølgeren til 5: The Gray Chapter fra 2014. Tidligere på året udtalte frontmanden Corey Taylor, at det kommende album med stor sansynlighed vil blive udgivet i løbet af 2019. 

LÆS OGSÅ: Slipknot: .5: The Gray Chapter


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA