x

Westlife genforenes og udgiver nyt

Westlife genforenes og udgiver nyt

I 2012 splittede et af 00'ernes største boybands, Westlife. Nu genforenes bandet og udgiver nyt materiale, rapporterer The Irish Sun.

Westlife-genforeningen er ifølge nyhedsmediet "underskrevet og forseglet".

Det kommer definitivt til at ske – og det inkluderer absolut ikke Brian McFadden. De andre fyre er blevet samlet og er på vej i studiet for at optage nogle nye sange, og ligeledes er turnédatoer blevet arrangeret, så det kommer med sikkerhed til at ske denne gang, siger en ”industry insider” til The Irish Sun.

LÆS OGSÅ: Lil Wayne afslører udgivelsesdato for album

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Metallica til Danmark

Ifølge britiske og irske medier har Ed Sheeran skrevet bandets comeback-single. De håber, at Sheeran vil tilføje et moderne touch til genforeningen. Sangen er allerede optaget, og nu mangler der blot at blive sat de sidste detaljer for udgivelsen, skriver The Sun.

Westlife blev dannet tilbage i 1998 med medlemmerne Shane Filan, Kian Egan, Mark Feehily, Nicky Byrne og Brian McFadden. Bandet har solgt omkring 40 millioner album verden over og har syv multi-platinum-album på CV'et. Alle deres 23 udgivne singler er kommet ind i top fem på den britiske singleliste.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA