Nyhed

Westlife i Viborg er reddet

GAFFA.dk – alt om musik

Koncerten med Westlife i Tinghallen har været udsat to gange på grund af corona

Tinghallen i Viborg har netop meldt ud, at det er lykkedes at flytte og dermed sikre koncerten med Westlife, der i første omgang skulle have fundet sted i august 2020, og derefter blev flyttet et år frem til august 2021. Tredje gang er lykkens gang, og nu står verdensstjernerne til at gæste Viborg den 9. august 2022.

”Det er lykkes os at fastholde, at Westlife kommer til Viborg i 2022 og det er vi virkelig glade for. Det er altafgørende for os, at kunne undgå at aflyse koncerterne med de store udenlandske artister,” udtaler direktør i Tinghallen Claus Donslund i en pressemeddelelse.

Westlife er nemlig også et at de større navne, der til august vil besøge det jyske spillested Tinghallen. Bandet har haft 14 singler på toppen af den engelske hitliste, kun overgået af Elvis Presley og The Beatles – og bandet har solgt mere end 55 millioner album på verdensplan. De lægger også vejen forbi større spillesteder på deres tour. 

”Koncerten ligger midt i bandets UK tour, hvor bandet blandt andet spiller på Wembley Stadium, for mere end 90.000 publikummer – så det er mega eksklusivt, at vi kan præsentere dem i Viborg på den smukke Paradeplads”, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund desuden.

Westlife blev dannet i Irland i 1998 og havde gennem slut-90’erne og start-00’erne massiv succes i især Storbritannien og Europa. Gruppen består af sangerne Kian Egan, Nicky Byrne, Shane Filan og Mark Feehily.

LÆS OGSÅ: Tilforladelige Westlife

Varm op til næste års koncert med Westlife, med deres sidste single fra i år, ”Starlight”:

ANNONCE