x

Kanye West bekræfter: nyt album ude lige om lidt, hør smagsprøve

Kanye West bekræfter: nyt album ude lige om lidt, hør smagsprøve

Yandhi udkommer denne weekend

Kanye West har bekræftet, at han udgiver et nyt album, Yandhi, i morgen aften, amerikansk tid, altså natten til søndag dansk tid. Samtidig optræder han i det populære amerikanske tv-show Saturday Night Live. Se en trailer for hans medvirken nedenfor – artiklen fortsætter under artiklen.

For nylig tweetede West "Yandhi 9.29.18" og et billede af en cd i et gennemsigtigt cover, helt i stil med 2013-albummet Yeezus – mærkaten var denne gang dog lilla i stedet for rød.

Nu har han tweetet mere i sagen: "Vi udgiver Yandhi lørdag aften. Vi ved, at det vil gå nummer 2 efter min bror Lil Wayne, og det er skønt. Verden har brug for Ye- og Wayne-musik på samme tid," skriver han med henvisning til, at Lil Wayne netop har udsendt albummet Tha Carter V, som forventes at toppe den amerikanske hitliste i næste uge.

Kanye har også tweetet et lille minuts uddrag af det nye album:

Ifølge The Fader byder det nye album på gæsteoptrædener fra Ty Dolla $ign, afdøde XXXTentacion og den kontroversielle rapper 6ix 9ne, som afventer en dom for sex med en mindreårig.

LÆS: Vega-medarbejdere i protest mod booking af skandaleramt rapper

Den produktive Kanye smed så sent som juni sit seneste studiealbum Ye på gaden. Herudover har han i løbet af sommeren også udgivet albummet Kids See Ghosts i fællesskab med Cudi samt produceret for blandt andet Pusha T og Nas. Et album med Chance the Rapper skulle også være på trapperne.

I 2004 udkom rapperen med sit debutalbum – siden er det gået stærkt, og den imponerende samling består i dag af hele otte studiealbum samt en lang række fælles-album. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA