x

Kanye West støtter Donald Trump i bizar optræden

Kanye West støtter Donald Trump i bizar optræden

Klædt ud som en kæmpemæssig vandflaske, iklædt en Donald Trump-kasket og rosende ord om den siddende præsident. Dette var alle nogle scenarier, som udspillede sig under den bemærkelsesværdige optræden med Kanye West på SNL i lørdags. 

I weekenden kunne man se Kanye West på SNL (Saturday Night Live). En optræden, som efterfølgende har skabt overskrifter i nyhedsmedierne og undren på de sociale medier. 

I tv-showet nåede West at fremføre tre sange. På det store hit "I Love It" fik Kanye selskab af samarbejdsparteneren Lil Pump, hvor de begge var klædt ud som kæmpemæssige vandflasker. Sang nummer to var sammen med Teyana Taylor på nummeret "We Got Love", et nummer, som ikke fik plads på Taylors nyeste album. West tog derefter den velkendte "Make America Great Again"-kasket på og performede "Ghost Town" sammen med 070 Shake, Kid Cudi og Ty Dolla $ign. Noget, som i særdeleshed fik folk til tasterne og kritiserede Kanye for støtten til præsidenten. En støtte, som rapperen dog flere gange har sat ord på. 

LÆS OGSÅ: Kanye West bekræfter: nyt album ude lige om lidt, hør smagsprøve

Da udsendelsen nåede sin ende, blev West på scenen og gav en tale om sin support til præsidenten, Donald Trump. Først forklarede West, at han ikke måtte bære hatten backstage og var blevet frarådet at tage den på under showet. Dette stoppede dog ikke rapperen. 

"Så mange gange har jeg snakket med en hvid person om dette, og de siger: "Hvorfor kan du lide Trump, han er racist?" Altså, hvis jeg var bekymret for racisme, boede jeg ikke længere i Amerika," fortæller Kanye West. En udmelding, som ikke ligefrem gav den største klapsalve blandt publikum. Se en optagelse af hændelsen herunder:  
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA