x

Kanye West afslører ny udgivelsesdato på udskudt album

Kanye West afslører ny udgivelsesdato på udskudt album

"Det er så godt"

I sidste uge tweetede Kanye West, at han ville udgive sit nye album Yandhi den 29. september i forbindelse med sin optræden i det amerikanske comedyshow Saturday Night Live. Albummet udkom imidlertid ikke, og nu har han fortalt til TMZ, hvorfor det blev udskudt, og hvornår det så udkommer.

"Mine managers har anbefalet mig at udskyde det, fordi det er så godt; det indeholder lyde, som du aldrig har hørt før, og koncepter, som folk ikke taler om (...)," fortæller Kanye West i sin vanlige, selvtillidsfulde stil og fortsætter: "De fem album, som jeg har udgivet tidligere, har været "superhelte-genopbygning", dette her er "Alien-Ye" tilbage i storform, fri af medicin (...) Jeg er mig selv, jeg er punk, jeg kan have det tøj på, jeg vil, jeg er en gud (...) det er den energi, vi kommer i albummet, så om to uger tager vi til Afrika for at indspille. Jeg følte denne energi, da vi var i Chicago, jeg følte rødderne, så vi må tage til det, der er kendt som Afrika (...) og røre ved jorden," siger West begejstret.

LÆS OGSÅ: Kanye West støtter Donald Trump i bizar optræden

Han fortæller, at albummet udkommer på Black Friday, den 23. november og bliver lige så godt som tidligere udspil som Watch the Throne, My Beautiful Dark Twisted Fantasy og 808's and Heartbreak, album som West udgav i slutningen af 00'erne og begyndelsen af 10'erne.

Den produktive Kanye smed så sent som i juni sit seneste (korte) studiealbum Ye på gaden. Herudover har han i løbet af sommeren også udgivet minialbummet Kids See Ghosts i fællesskab med Kid Cudi samt produceret for blandt andet Pusha T og Nas. Et album med Chance the Rapper skulle også være på trapperne.

Se nedenfor det underholdende interview, hvor Kanye West er iført en kasket med Donald Trumps kampagneslogan fra 2016, "Make America great again" – noget, han har været ved flere tidligere lejligheder, blandt andet ved sin Saturday Night Live-optræden i lørdags.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA