Lydmor annoncerer tre koncerter i hovedstaden

Lydmor annoncerer tre koncerter i hovedstaden

Den fremadstormende Lydmor har netop løftet sløret for tre koncerter rundt på forskellige venues i København.

Til november spiller Lydmor i et udsolgt Lille Vega, men nu tilføjer den efterspurgte dansker flere koncertdatoer, så endnu flere danskere kan få fornøjelsen af den succesfulde sangerinde og sangskriver. De tre koncerter finder sted i det nye år – spillestedet Stengade den 27. februar, Hotel Cecil den 1. marts og den 2. marts i Koncerthusets Store Sal. 

Lydmors succes tordner derudad for tiden – ikke bare Danmark, men også udlandet har fået fået øjnene op for den talentfulde sangerinde og komponist. Hun har netop smidt sit tredje studiealbum på gaden, I Told You I’d Tell Them Our Story. Et album, som er inspireret af den kinesiske storby Shanghai, hvor Lydmor boede i et år indtil for knap to år siden. Albummet høstede hele fem stjerner fra GAFFAs anmelder med følgende ord: "Lydmor har skabt et komplekst univers, der kræver noget af sin lytter. Man giver du hende din udelte opmærksomhed i albummets fulde 42 minutter, så lover jeg, at du bliver en stor oplevelse rigere". 

LÆS OGSÅ: Lydmor som mystisk alter ego i ny animeret video

Lydmor er kendt for sine spektakulære liveoptrædener, som blandt andet tidligere har budt på bodypainted fluorescerende farver under GAFFA-Prisen i 2018. Der er altså lagt op til en unik koncertoplevelse, når Lydmor gæster de tre forskellige spillesteder i det nye år med spritnyt materiale.

Du kan lære Lydmor endnu bedre at kende i det nyeste GAFFA-magasin, hvor hun pryder forsiden på smukkeste vis, og som er på gaden netop nu. 

LÆS OGSÅ: Kunstnerisk, kompleks og konceptuel

Billetsalget starter mandag den 8. oktober kl.10 
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA