x

Nirvana-medlemmer genforenet på scenen – se klip her

Nirvana-medlemmer genforenet på scenen – se klip her

Foo Fighters havde allerede i sidste uge teaset, at de i weekenden ville genforene flere Nirvana-medlemmer på scenen. Til stor glæde for alle Nirvana-fans skete dette – se optagelsen nederst i videoen. 

Dave Grohl, Pat Smear og Krist Novoselic blev genforenet på scenen under Cal Jam Festival i Californien og spillede seks Nirvana-numre. Herudover fik de selskab af John McCauley fra bandet Deer Tick og Joan Jett, som stod for vokal-delen af numrene. McCauley sang "Serve the Servants", "Scentless Apprentice" og "In Bloom", mens Joan Jett lagde vokal til "Breed", "Smells Like Teen Spirit" og "All Apologies". 

"Jeg vil gerne høre en stor jubel for nogen. Jeg vil gerne høre en stor jubel for Kurt Cobain," sagde Novoselic ud mod publikum, inden tonerne af "All Apologies" lød. 

Ud over Foo Fighters, med de to tidligere Nirvana-medlemmer (Dave Grohl og Pat Smear), spillede Nirvanas tidligere bassist Kris Novoselic også på festivalen med sit band Giants In The Trees. Det var under Foo Fighters' koncert, at genforeningen fandt sted. 

LÆS OGSÅ: VIDEO: Foo Fighters fremfører cover af "Molly's Lips" med Krist Novoselic

Joan Jett var også med, da de nulevende medlemmer fra Nirvana lavede en "one-time performance" i 2014, da de blev udvalgt til en del af Rock and Roll Hall Of Fame. 

Nirvana var aktive i perioden 1987 og indtil Kurt Cobains død i 1994. Trommeslageren Dave Grohl var medlem af bandet fra 1990-1994, mens bassist Krist Novoselic var med fra start til slut. Guitaristen Pat Smear var blot med i et enkelt år i starten af 90'erne og spiller i dag som guitarist for Foo Fighters.

LÆS OGSÅ: Kampagne ønsker Nirvana-genforening med Nickelback-frontmandNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA