Se Kanye møde Trump – der næsten ikke får et ord indført

Se Kanye møde Trump – der næsten ikke får et ord indført

"Det var en ordentlig omgang"

I går mødtes Kanye West og Donald Trump i det Ovale Værelse i det Hvide Hus, og dele af mødet kunne overværes af pressen. 

Kanye West havde medbragt den tidligere NFL-spiller Jim Brown. Det var dog Kanye West, der førte ordet under den åbne del af mødet, hvor han – iført en "Make America Great Again"-kasket – ifølge NME kastede sig ud i en 10 minutter lang enetale, hvor han blandt andet talte om våbenvisitationer på gaden i hjembyen Chicago, om mulig løsladelse af Chicago-bandelederen Larry Hoover og om at skabe flere industriarbejdspladser i Chicago. Han tilføjede, at han var blevet fejldiagnosticeret med bipolar lidelse tidligere i år, og at han i stedet kun havde lidt af søvnmangel.

West antydede også, at han stadig havde planer om at stille op til præsidentvalget. Det skete, da en journalist spurgte Trump, om West ville være en god præsidentkandidat. "Det kunne han godt være," svarede Trump, hvorefter West tilføjede: "Først efter 2024".

Efter enetalen kommenterede Trump: "Det var en ordentlig omgang". West svarede: "Det kom fra sjælen. Jeg var bare en kanal for det," hvorefter han gav Trump et knus og sagde: "Jeg elsker den fyr".

Det er anden gang, de to mødes. Første gang var i Trump Tower i New York i november 2016, kort efter at Donald Trump var blevet valgt til præsident.

LÆS OGSÅ: Kanye West støtter Donald Trump i bizar optræden

Se et længere CNN-klip fra mødet nedenfor:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA