Nyhed

VIDEO: På rundtur i Slipknots spøgelseshus

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

"Vi indfanger dig, vi piller hårene af dig, vi brænder dig til aske, og så arbejder vi dig igennem"

Denne weekend, halvanden uge før Halloween, åbner det maskebærende metalband Slipknot spøgelseshuset The Slaughterhouse i hjembyen Des Moines, Iowa, og det lokale medie DMRegister har netop offentliggjort en video, hvor stedets kreative chef Ian Miller viser rundt i huset. Se med ovenfor.

"Det er en helt anden verden, det er en gående biografoplevelse, og i slagterhuset er folket grisene. Vi indfanger dig, vi piller hårene af dig, vi brænder dig til aske, og så arbejder vi dig igennem," siger Miller i videoen og fortsætter: "Det var ikke nemt at sætte huset op, men det var let at få idéerne til det. Det foldede sig meget hurtigt ud, vi skulle bare tænke på det. En masse af scenerne refererer til teksterne og den tilstedeværelse og energi, som Slipknot udtrykker."


LÆS OGSÅ: Slipknot-koncert aflyst grundet maskeringsforbud

Det næsten 1000 kvadratmeter store lokale rummer Slipknot-musik og uhyggelig indretning inspireret af bandet. Mellem 40 til 50 skuespillere kommer til at vække bandets "ikoniske kultur" til live, har Kerrang tidligere oplyst.

Slipknot er ikke bare aktuelle med deres egen skræk-attraktion, de arbejder for tiden også på deres sjette album, som bliver efterfølgeren til 5: The Gray Chapter fra 2014. Tidligere på året udtalte frontmanden Corey Taylor, at det kommende album med stor sandsynlighed vil blive udgivet i løbet af 2019. 


Kig selv med i spøgelseshuset ovenfor – hvis du tør.

 

 


ANNONCE