x

Nik & Jay klar med tre store sensommershows

Nik & Jay klar med tre store sensommershows

Danmarks største pop-duo har løftet sløret på tre af deres helt store indendørs shows til næste år. 

Denne sommer har drengene gæstet og lukket den ene solrige festival efter den anden. Men støvet har for alvor lagt sig efter sommerens popfester, og Nik & Jay er ved at være klar til at spille inden døre – næste år. Nik & Jay fortæller i en pressemeddelelse:

"Der er noget helt unikt ved at gå indenfor. & hvorfor ikke gøre det, mens varmen fra solens stråler stadig sidder på huden & minderne fra dagen flyder sammen med minderne fra dagen før dagen & lyset slukker & musikken starter & det er en ren Nik & Jay aften. Intet er som det. Hvorfor har vi sådan et sejt publikum? Det er på tide at ramme et par indendørs spillesteder igen med vores day 1’s & nye tilhængere. Back by popular demand. Nik & Jay er i huset."

LÆS OGSÅ: Her er årets 10 mest spillede sange i dansk radio 

Siden popkongernes debutsingle Nik & Jay tilbage i 2002 har makkerparret leveret hits til både klubbens dansegulv, landevejen og lejrbålet. Nu har de varslet tre sensommerfester for næste år. Og at lave en fest må være blandt duoens absolutte spidskompetencer.

I sensommeren 2019 gæster drengene Danmarks tre største byer: Scandinavian Congress Center i Aarhus den 30. august, Odenses Odeon den 31. august og Københavns K.B. Hallen den 7. september. Billetterne til de tre koncerter kan købes på Ticketmaster fra i morgen kl. 10, den 25. oktober.

Om drengenes festlige optræden på denne sommers NorthSide Festival skrev GAFFAs anmelder blandt andre følgende roser: ”Samtidig med at de efterhånden 36-37-årige makkere smider sig selvbevidst rundt på scenen – lækre, lækre, lækre – og gennem deres egen tro på illusionen og de pumpende rytmer på medrivende vis får hevet publikummet med ind i fortællingen om at Nik & Jay i dén grad er the shit og at denne aften, lige nu og her, er noget ganske særligt. Den fortælling har Nik & Jay fortalt med stor kraft fra dag ét – og gør det også i aften på NorthSide”.

LÆS OGSÅ: Northside fik sin folkefest 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA