Nyhed

VIDEO: Ariana Grandes "God is a Woman" med kæmpe kor og orkester

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den amerikanske popstjerne Ariana Grande fremfører "God is a Woman" med stort kor og strygerorkester fra en kommende tv-koncert på BBC

I ovenstående video synger Ariana Grande "God is a Woman" fra sit seneste album Sweetener – hvor kvindekønnet for alvor sættes i fokus. Sangens omdrejningspunkt forstærkes i denne optræden yderligere af et kvindeligt strygerorkester, der løfter arrangementet til et skyhøjt niveau, mens et kvindeligt kor messer linjerne: "God is a woman".  

LÆS OGSÅ: Lyden af nutidens diva


"Det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse. Strygere er min yndlings-ting i hele verden... Jeg er så forkælet! Jeg kan ikke gå tilbage," udtaler Grande til BBC i et interivew efter koncerten. 

Den storslåede optræden er et udpluk fra popstjernens kommende tv-koncertoptræden "Ariana Grande Live at the BBC", som er en musikalsk ekstravaganza lavet af BBC med sangerindens nye Sweetener-sange samt de største hits fra hendes tidligere tre albums.

LÆS OGSÅ: Ariana Grande mindes Mac Miller med video og rørende ord


Tv-koncerten har præmiere den 1. november på BBC, men showet blev filmet den 7. september – samme dag som eks-kæresten Mac Miller døde af en overdosis kun 26 år gammel. De 13 sange og det efterfølgende interview blev filmet, før Grande fik kendskab til den tragiske nyhed.

ANNONCE